Wat anderen zeggen

Na een heftige bevalling is het super spannend om met zo’n kleintje naar huis te gaan. Hoe verschoon je een luier, is die huil van de honger of heeft ze kramp? Geen idee bij zo’n eerste kindje. Maar gelukkig was daar Bep! Onze rots in de branding. Bep is na een week tijd eigenlijk niet meer weg te denken bij ons thuis. Naast dat Bep ons alles heeft geleerd over de verzorging van onze dame, heeft ze er ook voor gezorgd dat wij een fantastische kraamweek hebben gehad. Elke ochtend gewekt worden met ontbijt op bed, gezellig kletsen en ze kan ook heerlijk koken. Een week lang zijn we in de watten gelegd door Bep. Niets was te veel gevraagd. Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Bep is onze topper!
Fam. Bangma

Bep was tijdens onze kraamtijd een rots in de branding. Helaas was deze periode voor ons geen roze wolk maar dankzij Bep bleef de rust in huis bewaard. Wij koesteren dankzij Bep ook mooie herinneringen aan deze bewogen periode. Bep bedankt!!!
Fam. Böhne

Bep heeft ons de hele kraamweek geweldig geholpen. We hebben veel steun, adviezen en tips gekregen waar we echt iets aan hadden. Het was een gezellige, bijzondere en fijne periode om op terug te kijken en dit komt zeker door de hulp van Bep. Bep bedankt!
Joyce Hemelt

Super fijne begeleiding, afgestemd op wat wij nodig hebben. Bep doet veel extra’s waardoor ze de zorg heel persoonlijk maakt. Echt een aanrader voor een fijne kraamweek!

Harmke Bakker

Wat een fantiastische kraamweek. Bep is echt geweldig. Ze doet ze veel! Hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wenen!

Arja Bakker

“5 jaar geleden waren wij in verwachting van onze eerste dochter. Door verhalen en ervaringen uit onze omgeving zagen we nogal op tegen de kraamzorg. Bij het intake gesprek hebben we dit daarom ook besproken, want je kraamtijd is toch iets wat je je goed wilt herinneren. Helemaal bij je eerste kindje. Na de geboorte en twee dagen ziekenhuis stond “Tante ” Bep op de stoep toen we thuis kwamen. Het klikte meteen en wat was het een heerlijke tijd. Wat vooral heel fijn was dat ze mijn man overal meteen bij betrok, omdat ik wat minder mobiel was vanwege de zware bevalling. Ook wilde ik graag borstvoeding geven, maar ik kwam al thuis met tepelkloven. Bep stelde me gerust en zei komt goed we gaan meteen behandelen. Dankzij haar inzet heb ik het tot wel 18 maanden volgehouden. Bij onze andere twee dochters hebben we ook geen moment getwijfeld en haar meteen weer gevraagd. Het is ook fijn dat onze dochters haar kennen en ze kent ons gezin. Wij kijken dus echt met plezier terug op onze kraamtijd. Zoals Bep zelf zegt je kraamtijd beleef je maar 1 keer, dan moet je er niet met een rot gevoel op terugkijken. Wil je iemand die weet wat ze doet en van aanpakken weet en ook echt weet wat ze zegt en doet, dan ben je bij Bep aan het goede adres. Bedankt lieve tante Bep voor de goede zorgen. Je hebt voor altijd een plekje in onze harten.”
Nadia

Bep Jansen is een topper. We hebben een hele fijne kraamtijd met haar gehad. Veel van haar mogen leren. Ze heeft veel ervaring en kennis. We hebben haar erg gemist na de kraamtijd. Ze stond niet alleen voor mij en me kind klaar maar ook voor me man en familie. Nogmaals erg bedankt TANTE BEP (ps. Wordt zeker een herhaling) Groetjesm Venhar & Bulent en Ahmet Yucel

Venhar Yucel Akyurek

Wij zijn zo tevreden over Bep dat wij haar weer hebben uitgenodigd voor onze tweede!

Joyce Dorrestijn

9 maanden lang wachten op je kindje. Er moet een hoop geregeld worden waaronder de kraamzorg. kies je voor de grote organisatie of voor de kleine zelfstandige….?!

Wij kozen voor de grote organisatie bij onze eerste dochter. Helaas was er niemand beschikbaar op het moment dat ik was bevallen…zij schakelde hulp van buiten de organisatie in en daar kwam Bep Jansen ons leven in gewandeld….onze rots in de branding, vraagbaak, vertrouwenspersoon.
Vanaf dag 1 dat Bep ons leven in wandelde was daar de klik tussen kraamhulp en ons, als kersvers gezin! Bep liet ons in onze waarden, respecteerde ons, maakte grapjes, gaf ons adviezen…waardevolle adviezen!
Helaas komt aan alles een eind en dus ook aan de kraamweek. Tranen met tuiten vloeide er over onze wangen toen Bep de deur uit liep. Kunnen wij het wel zelf? Redden we het wel zonder Bep? Hoe moeten we dat nou doen?! Dan ben je even stil en hoor je Bep haar stem achterin je hoofd met haar adviezen! Regelmatig kwam Bep nog in gesprekken voorbij, problemen tijdens je kraamweek? Nee hoor wij niet, wij hadden Bep!!!

Voor ons stond al direct vast dat mocht het gebeuren dat er een tweede zou komen dat we Bep dan weer graag zouden willen hebben als kraamhulp…
3 1/2 jaar later was daar Bep weer. Vertrouwd als de vorige keer en net zo waardevol voor ons! Wat hebben wij genoten van Bep haar aanwezigheid! zo professioneel, liefdevol voor moeder en kind maar ook voor het gezin. onze oudste noemt haar nog steeds ‘tante’ Bep!

Wij kunnen oprecht en uit ons hart zeggen dat onze kraamhulp was een hulp uit duizenden!!!!

Fam. Boon

We genieten volop van onze kraamtijd. Bep is geweldig !! Het voelt voor ons echt als verwennerij. Tevens leren wij veel van haar over de zorg voor onze Ravi. Wij vinden dat ze dat op een prettige manier doet. Snap je iets niet, dan legt ze het nogmaals uit. Ze wil je met alles helpen. Alles gaat in overleg. Ze is een prettig persoon om in huis te hebben. Gaat leuk om met de gasten , met ons en de kleine. Dus alleen maar positieve dingen te benoemen. We zullen haar gaan missen wanneer de kraamzorg stopt. Niet alleen voor de goede zorg die zij geeft aan ons, maar ook de gezelligheid.
Groeten Agus , Manita en Ravi

Het is bijna kerst als onze eerste zoon Melvin geboren wordt. Bep komt al tijdens de bevalling. Alles verliep soepel en overal werd aan gedacht. Een prachtige week met ontzettend veel deskundig advies en lol!!!!! Met kerst werd een heus kerstontbijt op bed bezorgt! (Leuk hé Bep die waxinelichtjes van tegenwoordig!) 3 jaar later word onze Thijmen geboren. Helaas verliep dit allemaal heel anders en werd de stofwisselingsziekte RCDP geconstateerd bij onze kleine Thijmen, maar Bep stond voor ons klaar!!! Ondanks dat Thijmen in het ziekenhuis lag zorgde Bep er voor dat ons huishouden draaiend bleef. Kookte voor ons, zodat we eten mee konden nemen en ruimde de rommel op die wij ’s avonds maakte als we uit het ziekenhuis kwamen op. Bep was een luisterend oor voor ons in die eerste heftige week. Toen Thijmen na 3 lange weken eindelijk thuis kwam, was Bep er weer voor de uitgestelde kraamzorg. Bep: We zijn je nog steeds onwijs dankbaar voor je hulp in deze heftige tijd! We hopen dat we nog heel lang met jou oliebollen en beignets kunnen maken voor de Rhizokids!!! Wil je een kraamweek in ontspannen sfeer en met deskundige hulp? Kies dan voor Kraamzorg Bep!!
Familie van Hilten

We kregen Bep als kraamverzorgster bij onze oudste dochter Lauren die inmiddels bijna vijf is. Toe ik zwanger was van de derde wist ik meteen dat ik Bep graag weer wilde vragen. Ik heb dankzij haar een geweldige start en kraamweek gehad. Naast dat ze haar werkzaamheden ontzettend goed doet, heeft ze ons ook van hele fijne tips en adviezen voorzien (zelf bij de derde konden we nog zoveel leren) en heeft ze goed geholpen en ondersteuning geboden bij de borstvoeding. Ze was ontzettend lief, zorgzaam en betrokken bij de zorg van de twee zussen. Die hadden haar vanaf de eerste dag in haar hart gesloten. Net als wij. Wij gunnen elke kraamvrouw een Bep!

Ruth Treffers

We werden flink in de watten gelegd door Bep. Prettige communicatie. Oog en aandacht voro alle leden van het gezin. Ontspannen en relaxed. Super fijne kraamtijd gehad.

Carolien Dunsbergen